Loading...

Cilësi e lartë

OMEGA, SHOW ROOM

POROSI TË SASIVE TË NDRYSHME
DORËZIME TË SHPEJTA
ÇMIME KONKURUESE
CILËSI E GARANTUAR
POZICION TË VOLITSHËM NË TREGUN EUROPIAN E SKANDINAV

PROFILI I KOMPANISË

Omega eshte një nga kompanitë lider në prodhimin e veshjeve. Ajo prodhon veshje sportive dhe veshje klasike me cilësi të lartë për tregjet italiane dhe të BE. Origjina e saj e ka zanafillën në vitin 1995, e krijuar si një kompani tekstile nga dy pronarët e saj aktualë dhe në 1997 shtuan prodhimin e pantallonave për tregun italian.

                               Më shumë

Produktet tona

Veshje për femrat

Shikoni produktet tona te reja

Veshje për meshkuj

Shikoni produktet tona te reja

veshje për fëmijë

Shikoni produktet tona te reja