Loading...

Veprimtaria

Omega eshte nje kompani me cikel te plote. Paisjet dhe makinerite ekselente qe ajo zoteron i japin mundesine te realizoje cdo detaj te produktit. Omega zoteron:

  • Nje sistem CAD /CAM plotteri i markes Investronica
  • Stenditore automatik dhe manual
  • Sistem  prerje Automatike i markes Investronica
  • Nje sere Paisjesh  te tjera te nevojshme per materialet e vecanta, delikate , me viza apo kuadrate.
  • Repart qendisje i perbere nga makineri me 12 koka te kompjuterizuara.
  • Magazina e fijes dhe aksesoreve ku cdo gje kontrollohet dhe numerohet  imtesisht .
  • Linje prodhimi fleksibel  ne berjen e pantallonit sportiv, klasik, elegant e deri ne prodhimin e te gjitha tipeve  te fundeve, sarafaneve dhe fustaneve.
  • Linje prodhimi per veshje te jashtme, gjithashtu shume fleksibel nga proodhimi i xhupave me ose pa pupla, palltove, xhaketave.
  • Se fundmi reparti i hekurosjes dhe paketimit perfundimtar qe i jep ledhatimin e fundit veshjes, duke bere qe ne fund gjithcka te jete gati per tek klienti.
  • Strukture te nevojshme me staf te kualifikuar  per  te organizuar dhe kontrolluar nje grup nenkontraktoresh ne te cilet firma mbeshtetet per te bere produktet e tjera si T-Shirt etj. Ne kete menyre I ofron klientit perfundimtar paketen e plote .