Loading...

Rreth nesh

HISTORIKU

Omega eshte nje nga kompanite lider ne prodhimin e veshjeve. Ajo prodhon veshje sportive , klasike te nje cilesie te larte per tregun Italian dhe Europian. Kompania eshte krijuar ne vitin 2001 me linjen e saj te pantallonave e me pas eshte zgjeruar nder vite dhe sot eshte nje Kompani  Vip me rreth 160 punonjes. Omega menaxhohet nga nje ponare qe ndjek ne cdo hap dhe dite per dite mbarevajtjen e firmes. Vemendja e saj ndaj detajeve eshte e nje niveli te larte dhe dedikimi i saj eshte paresor.

Kompania ka nje staf te kualifikuar me femra dhe meshkuj qe ne punen e tyre bejne nje prezantim dinjitoz te kompanise.

Zhvillimi dhe synimet

Ruajtja e standardit te larte kualitativ Brenda reparteve te saj si dhe kerkesa e larte, kontrolli I vazhdueshem ne drejtim te  nenkontraktoreve te saj.

Sot per sot ofron cdo detaj prodhimi por ne te ardhmen mund te ofroje dhe lenden e pare.

OMEGA OFRON

1. Porosi te sasive te ndryshme

2. Dorezime te shpejta

3. Çmime konkuruese

4. Cilesi te larte

5. Pozicion te volitshem ne tregun Europian.