Loading...

Cilësi e lartë

OMEGA, SHOW ROOM

POROSI TË SASIVE TË NDRYSHME
DORËZIME TË SHPEJTA
ÇMIME KONKURUESE
CILËSI E GARANTUAR
POZICION TË VOLITSHËM NË TREGUN EUROPIAN E SKANDINAV

PROFILI I KOMPANISË

Omega eshte nje nga kompanite lider ne prodhimin e veshjeve. Ajo prodhon veshje sportive , klasike te nje cilesie te larte per tregun Italian dhe Europian. Kompania eshte krijuar ne vitin 2001 me linjen e saj te pantallonave e me pas eshte zgjeruar nder vite dhe sot eshte nje Kompani Vip me rreth 180 punonjes.

                               Më shumë

Produktet tona

Veshje për femrat

Shikoni produktet tona te reja

Veshje për meshkuj

Shikoni produktet tona te reja

veshje për fëmijë

Shikoni produktet tona te reja